Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2010 04:13 - ПОПФОЛКЪТ Е ВЕЛИК
Автор: sharon Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 58391 Коментари: 195 Гласове:
45


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
имате нещо против попфолка?  аре не на мене тия!  кой не харесва тази музика?  няма да напомням къде живеем, защото вече се изтърка.  но някои хора пак не го разбраха.
писна ми от ония, които се правят на големите граждани и ги е срам да си признаят, че тайно слушат попфолк.  защо ги е срам?  та това е страхотна музика.  какво им е по-хубавото на другите стилове?
кво ми напомняте  "радка-пиратка"?  аз не говоря за този тип песни, макар че разбирам хората които ги харесват.  те обаче вече са в миналото - нямат нищо общо с днешната продукция на  "пайнер".
най-хубавите мацки са в попфолка.  кой не ги харесва?  аре стига сте си кривили душата!
били селянки!  кви селянки бе?  облечени са по последна мода.  не можеш да ги различиш от холивудските звезди.  да не говорим че всички мъже въздишат по тях.  сигурно пък не е вярно?  ха-ха!
всеки човек като дръпне три ракии почва да мята гюбеци.  няма не искам, няма недей!  то си става от само себе си.
кво става в  "биад",  когато някоя мацка с големи гърди и километрични крака скочи на масата?  всичко мъжко полудява и щрака с пръсти като под хипноза.
що се правите, бе?  не е срамно да бъдеш себе си.



Гласувай:
73




1. sharon - stefbelchev
03.03.2010 05:07
странна връзка си открил. по същата логика трябва да забравим гръцко, немско и руско. а като се освободим от настоящото робство, забравяме европейско и американско.
в тази връзка да те питам: ти каква музика слушаш?
цитирай
2. sharon - stefbelchev
03.03.2010 05:54
защо изтри коментара си? не очаквах да те оборя толкова бързо.
цитирай
3. bapha - хаххххаххаххх
03.03.2010 08:42
дишай, издишай, дишай , издишай...

"всеки човек като дръпне три ракии почва да мята гюбеци", :)))))))))))))))

хм, издишаш...
цитирай
4. sharon - bapha
03.03.2010 10:20
всичко издиша, защото попфолка е фурия!
цитирай
5. lado - Помпай, помпай самочувствие, ц...
03.03.2010 11:04
Помпай, помпай самочувствие, цици, само виж като превишиш налягането , как избухват комплекси!
Това, дето подсъзнателно те е накарало да пишеш дитирамби за мангалската музика, се нарича " избиване на комплекси".
И накрая - мъжагите не тацуват, камо ли да мятат гюбеци. Тия движения ги правим на друго място с подходящия човек, и на съвсем друга музика!
цитирай
6. lado - Има такава страна. Тя си няма име, ...
03.03.2010 11:06
Има такава страна. Тя си няма име, затова условно я наричам Чалгария. Да се излезе от нея е трудно, да останеш също не е лесно. Това е страната на белите мерцедеси, конските кебапчета и лошото образование; там Господ в голямата част от случаите се нарича Иисус Христос, но подопечните му най-често се гърчат под звуци, родени в бита и душевността на хора, които наричат своя Господ алла (не Пугачова). Чалгарите са невинни; те имат право на културен избор, защото възлизат на 93 процента от населението. Другите 7 процента също имат право на избор: като не им изнася, ако щат, да се изнасят. Мартин Карбовски е един от тях.

ЧАЛГА Е! (пейте, робини) Има едни велики дъвки - "love is..." - с картинки и кратки послания за това какво е любовта. Те са добра алегория за нашето Общество. У нас обаче на хартийките на тези милиони дъвки пише друго. Пише "Чалга е!". Не с многоточие, а с удивителна. Чалга е! След глагола "е" няма такива работи като послания и милиони варианти! Край на многоточията! Опитайте дъвките "chalga is!" Те приличат на онази деформирана част от пъпчетата върху трептущите кореми на ханъмите, а вие всички искате да докоснете с език тези пъпчета, въпреки че в тях се събира мъхът от смисъла на живота! Яж чалга, пий чалга, сънувай чалга, чукай чалга - бъди чалга! Чалга е! Дъвчи и си купи още една! Въпреки че никой в тази страна не очаква да има написано нещо след удивителната на "чалга е!", аз ще ви допиша няколко такива дъвкови послания. Да започнем простичко, за да бъдем разбрани (и от тях):

ЧАЛГА Е! (едно езиково и музикално понятие) На турски език чал! е заповедната форма на "свиря". На цигански производната дума шалджъ вече е ъпгрейдната до "певец" или "касетофон". На български означава определен вид музика, която слушат (или толерират) близо 93 процента от населението (данните са от НСИ, април 1999). Стотици изследователи и противници на чалгата (вкл. Каналето) твърдят, че след като чалгата е толкова разпространена, не трябва да я отричаме. Трябва да се съобразяваме с общия вкус, маниер и да търсим и да открием нещо важно, символично и народопсихологично. Или поне да я толерираме. Но няма да стане така. Проклети да сте. И триклети да сте, и пет-клети да сте, седем-осем и да сте паднали. Да го духат всички, които мислят по този начин. Защото колкото повече: а) едно НЕЩО е разпространено сред много хора, б) които ти говорят, че ТО е нещо нормално и в) трябва да се съобразяваш с него, толкова повече ТОВА НЕЩО има шанса ДА Е СБЪРКАНО ОЩЕ В САМИЯ СИ ЗАМИСЪЛ! Когато някой каже на вас, седемте жалки процента, че трябва да се съобразявате с 93% от населението на една страна, това е поличба. Трябва бързо да си съберете багажа и да се изнесете. Защото, колкото и да е уж дребен проблемът, по който 93% от населението мислят еднакво, малко след тази поличба някакси естествено идват на власт едни хора с мазни перчеми и неестествени мустаци, които обичат да крещят на език, на който нормалните хора разговарят само с конете си.

ЧАЛГА Е! (когато слушането на музика е фашизирано) За начало си спомнете, че най-големите грешки са правени, когато всички мислят еднакво и не се сещат да си кажат един на друг, че нещо не е наред. Чувам пискливите Гласове на миризливите Популисти, усещам мнението на животрептущите Трепанатори на Обществения Череп и долавям неприязънта на Лоботомистите от Последния Ден. Единственото, с което всички те биха могли да бъдат прокълнати, е да почнат окончателно да се обличат като Луна, да се дехуманизират като Мечо и да се оженят по любов за Сашка Васева. Но тази студия впрочем не е за тях. Това е една студия за семплер, китара и 7 % от населението. Колко пъти сте се противопоставяли на дискриминацията при слушането на музика? Някога да сте отивали и да сте казвали, че тази музика не ви е по вкуса? Случва се само обратното - това е историята за един софийски диджей на Боровец по време на тазгодишния абитуриентски бал на средноелитна гимназия. Той бил заплашен от - забележете! - разгорещената и боса учителка по френски език "да спре с тия неговите глупости" и да пусне чалга, щото "всички ще си излязат от заведението". Веднага след това, напълно обут, дошъл босът на заведението и казал на диджея, че ако всички си излязат, той, диджеят, "няма да си излезе жив оттука" и той, босът, лично ще се погрижи за тая работа. Ди-джеят обаче излязъл за малко, заел някакви сборни касети от местен колега в съседно заведение и се върнал. За да продължи живота си. Подобна история е описана от Ремарк в Черният обелиск - ако някой не иска да слуша точно това радио, просто да излезе от тази кръчма и да ходи в западна посока, докато падне на земята и си поиска вода на италиански. Представете си чалга да слушаха единствено шепа прости чалгари, винаги на първи юли сутринта; представете си момиче и момче да срещаха Слънцето с чалга САМО на първи юли, на морския бряг; представете си хората, слушащи чалга, просто да си правеха на първи юли своя тих купон, наречен чалгай-джулай... Как чудесен щеше да изглежда светът! Хората щяха да седят и да мислят различно, а други щяха само да седят. И да слушат чалга. И тази държава нямаше да изглежда така.

ЧАЛГА Е! (когато и ние, и вие, и те в очите на света сме едно и също) Не ме разбирайте погрешно - аз от музика нищо не разбирам. Но живея някак в българската "интонационна среда" и в един момент започвам да усещам, че и музиката нищо не разбира от мен. А друга няма! Живея на място, където няма нищо друго освен чалга. Дори да бях чалга фен, аз пак щях да се притесня от липсата на алтернатива. Защото - замисляли ли сте се някога? - аз и вие сме от онези нула цяло и дасие**майката колко малко процента, които знаят какво е техно, габа, рок, бритпоп, алтърнатив, ню-ейдж, хип-хоп и прочие. Това е. Посрещнете фактите с открити гърди. А сега си помислете, че в очите на света и вие, и онези, дето слушат чалга всеки ден и се къпят всеки месец (прав е Чърчил!), сте едно и също. Българи. Ние си нямаме нищо. Време е да си го признаем, че осиротяхме, братя. А докато погребваме несъществуващото тело на старата Естрада, на Гробищата за Музикални Любимци циганите са си спретнали такъв купон, че вече те е срам да заплачеш.

ЧАЛГА Е! (следствие, а не причина) Интелигентният човек не може да има нищо против чалгата. Това е все едно докторът да се опитва да оперира висока температура. Не чалгата кара една нация да изглежда проста, а обратното: простата нация по естествен път ражда чалга. Чалгата е следствие, а не причина. Вижте се къде и как живеете, вижте как и за какво си говорите, вижте се какво и колко получавате. Може би ви се струва, че от всеки ъгъл у нас дъни чалга? Не. В България всъщност е тихо. Погледнете свинщината на мръсните улици, лошото обслужване, превърнато в класика, вселенското отебаване. Погледнете как децата се спъват по неравните тротоари на детството си, а бащите им ги псуват и им пожелават да окьоравеят като майка си, на която "шейебатмайката" - и това отеква, защото е тихо. Погледнете как какво да мезят. Да мезят и да спрат да крещят, че нищо не се случва и че в тази страна тишината ги потиска. Виждали ли сте гнусния пасторал автобусите разнасят към панелните коптори работната сланинеста ръка на остаряващата нация, която мъкне торби със сланина за децата си, за да има с на разградения двор, неподдържаната градина, подивялата асма, извила се над масата с изгнила мушама, край която над пластмасови употребявани чашки домашна ракия седи Националният Дух и се чуди защо е толкова тихо? Виждали ли сте? Виждали сте. Но тези картинки няма да са толкова страшни, ако пуснете музика върху тях. Тя не бива да е Пинк Флойд, защото хората ще започнат да се самоубиват. Не бива да е от Трейнспотинг, защото и другарите ще станат дрогари. Съвсем пък няма да е и на Трент Резнър, защото всеки, който се казва Пантуди Харалампиев, ще се почувства като Уди Харелсън и ще започне да избива уволнени оператори и репортери от БНТ. Не, тази музика трябва да е весела. Да извива за мацки и хубави коли. За кинти и бандити. За любов и раздяла. И още нещо. Средата иска озвучаване и го получава. Пусни музиката! Слушам пуснатата музика и нищо не разбирам. Защо, след като на тази картинка й отиваше някакъв безотговорен рокендрол, в момента звучи ангажиран кючек?

ЧАЛГА Е! (когато една нация седи твърде дълго пред тоалетната) Търсенето на литературни примери често отвежда писателите в тоалетната. Сетих се какво е чалгата! Представете си една цяла нация с десетилетия да седи пред вратата на оборудвано WC, да й се ходи по голяма нужда и нещата въобще да са на път да излязат от контрола на културологичното задържане. А "културологично задържане" е наистина сериозен термин от народопсихологията, свързан с авторитарния режим на комунизма. Но вече се успокоих. Която и да е нация няма да може да прекара целия си живот в кенеф. Там е скучно дори и за най-извратените и дълго стискали нации. Рано или късно, бързо или постепенно, един ден човек излиза от тоалетната облекчен и все едно че нищо не се е случило. Нека го забравим по-бързо, наистина.

ЧАЛГА Е! (нещо като израз на силен национален дух, казаха едни идиоти на един специален семинар) Запишете си: интелигентността в тази страна е третичен полов белег. Тук умен е този, който може да крещи по-силно и да гледа по-лошо. Атавизми от едно минало, когато кючекът наистина е бил национален танц, но не се е танцувал много от българките. Днес културолозите си отдъхват облекчено, че едно време е било страшно: слушала се е лоша сръбска музика на сръбски. А днес се слуша трижди по-лоша сръбска музика на български, което било по-добре. Освен нея се слуша и гръцка музика на български, циганска музика на български, чисто турска музика на български и големия кошмар - "македонска" музика на български. Дотук за мен всъщност всичко е наред. Чакам само да ми пуснат българска музика на български, за да стана убеден музикален интернационалист. Чакам. И въпреки опита чалгата да създаде илюзия за "нашенско", истината е друга. Чалгата технически не е български продукт в 99 % от асортимента си. Българският текст не оправдава правенето на песни, който са хитове първом сред мургавите. Това е все едно да има тиролски песни на турски, шансони на арабски, частушки на туркменски и "Ах, мой мили Августин", изпълнена на тъпан от сърбин. Модерни хора и интернационалисти сме ний, ама не дотам!

ЧАЛГА Е! (да правиш много пари от малкото IQ на клиента) Хората, които правят чалга, я правят, защото това им е животът. Така правят всъщност и всички останали. Когато едно нещо ти е животът, пък и с него си купуваш почти ново беемве-яйце, вече не е много логично да приемаш каквото и да е чуждо мнение. Но в настоящата студия за китара, семплер и 7 % от населението няма да говорим за хората с ниско IQ, които създават продукти за хора с още по-ниско IQ. Няма да е достойно, ако не бъдат споменати другите хора, които спомагат да се лансира явлението "чалга". Те са българи, които помагат при превода на "Доко, Доко" от цигански на български. Те са хора, които могат примерно да преведат "Бургаски вечери" на Тоника СВ от български на цигански. Намирам, че това е най-ефективното действие за интегриране на ромите сред нас. Другото - самата чалга - е интегриране на българите сред ромската общност. Следват пък част от хората, които продават стъклени чуждоземни мъниста на индианците в резервата. Никой не бива да бъде осъждан, че работи за пари. Само може да бъде споменат:
1. Тончо Русев - във всеки подвид обществена изява в една страна има по един вездесъщ Кашчей Безсмъртни. Тончо Русев е неувяхващият символ на българската естрада, чалга и прочие музика. Друга българска музика просто няма. В тази стремглаво застаряваща страна Тончо Русев (ците) имат статус-символ, който може да бъде сравнен с онова, което е да речем един Андрю Лойд Уебър за Англия. Божичко.
2. Надежда Захариева - у нас поетите се хранят от това, което най-много мразят. Жената на покойната светла личност Дамян П. Дамянов всъщност пази в тайна работата си за Кондьо, Мондьо и компания. Всеки умен човек би го правил - на нея може само да й се радваме, защото в текстовете на чалгърите отдалеч личи пърформансът на една сръчна рима. За сравнение - съществува шотландски фолк по стихове на Робърт Бърнс. Но нещо не е същото. Божичко.
3. Недялко Недялков - синът на поета-настоящ революционер Йорданов. Един чудесен хроникьор, на който пайнерите плащат добре и придават смисъл на неговото съществуване. Никой не е направил повече за държавата Чалгария от този непознат човек. За сравнение с големите тук не може и дума да става: това ще означава един човек да получи награда Пулицър, само защото умее да се пули адски добре. За пореден път случаят идва да покаже, че дървената естрада, сивата поезия, жълтата хроника, тъжният таксиметров бекграунд и големите цици, набучени кол (вместо овнешка глава) могат да разбият изгнилите врати на безкритичното национално съзнание. И да се настанят в него. Защо е безкритично?! Както пояснихме по-горе: много се е стискало.

ЧАЛГА Е! (когато музиката се произвежда от оторизираните дилъри на фирмени ковчези за християни) Не, не е прекалено. Докато светска Турция излъчва убийствени и модерни клипове с тънката червена полумесечна линия в тях, у нас нещо не е наред. Докато Франция разработва своя държавна политика в противовес на американското и английското влияние в културата, у нас нещо не е наред. Докато мексиканците даже вече престанаха да подражават на северните си братя - културните хегемони, у нас нещо не е наред. У нас в ориенталски маанета се пее за лош секс с българки. Иде ми да изпея "не съм националист и никога няма да бъда"! Просто питам защо у нас всеки музикант прави римейкове на "Гол кючек 2", а никой не разрови дори един Йоан Кукузел, за да сглоби поне едно нещо приличащо на "Аmeno" (Ера). Нищо хубаво не се случва напоследък и наистина нищо не е наред. Помислете малко за Теория на конспирацията в глобален музикален мащаб. Знаете ли какво щеше да ви каже героят на Мел Гибсън от филма Теория на конспирацията, ако го питате какво мисли за чалгата? Щеше да ви каже буквално следното: Мел: "Основна задача на масоните и евреите е с ресурси на американците да изтикат славянското влияние отвъд проливите. По този повод се водят малки регионални войни и се създават невзрачни муслимански държави, които са част от огромен замисъл: да се създаде ислямска културна дъга по веригата Босна, Черна гора, Албания, Косово, Тетово, Родопи, Кърджалийски анклав, Сакар, Делиорман, барабар с Варна. Така гърците ще бъдат изолирани от православието по суша, а ислямът отново ще вижда Виена с просто око и ще може да смущава виенските валсове с гласа на мюезина. Руските романси и интереси се отдалечават със стотици километри, а Шер, Рики Мартин и Дженифър Лопес ще се слушат само от Евгени Минчев и благоверния му испански посланик. И ако в този план сърбите вече са победени по най-тежкия начин (забелязахте ли, че те воюваха срещу американските ракети предимно с рокендрол? Това трябва да ви говори много) и половината дъга е готова, то и с втората част от тази ислямска музикална дъга няма проблем. Неусетно почти сами българите цъкат ВЕФ-а и му нагласят станциите на ориенталска вълна. Защо така се получава при вас, не мога да ви кажа, защото ме гонят тайните музикални служби на ложата на софийските таксиметрови шофьори... Изчезвам, не си ме виждал!..." Ето това щеше да каже героят на Мел Гибсън по въпроса за теорията на музикалната конспирация и щеше да емигрира. Налудничаво е, нали? Трудно е да повярва човек.

Няма такава държава. Казаха ми преди дни, че в Чалгария чалгата е "народна музика". Ще повярвам в това едва когато сам Иисус Христос, да се слави името Му, слезе по анцуг на Земята, щракайки с пръсти и кършейки кръст. Но Той гледа всичко това отгоре тих, невъзмутим.
цитирай
7. sharon - lado
03.03.2010 12:06
явно си много в час каква музика слуша исус. би ли ни осведомил по въпроса?
не ми се вярва.
цитирай
8. imperator - страшно си падам по мацки, които ...
03.03.2010 12:38
страшно си падам по мацки, които танцуват на попфолк. тия цици, тия бедра! маллеее!
цитирай
9. lovemaster - така си е. много хубав постинг.
03.03.2010 12:52
така си е. много хубав постинг.
цитирай
10. анонимен - Хахаха
03.03.2010 13:04
И кво,яко си пич,а?Що ли си мисля,че си от тия хора 'очи пълни,ръце празни'.Ти хубаво гледаш тия цици (гадни и силиконови),ама колко от тях си пипнал?Жал ми е за теб,защото малкият ти мозък не може да побере,че има и нормални хора,които не се прекланят пред селянията(да,селянията-това,че си е облякла последна мода дрехи не я прави по-малко селянка,но ти явно и това не можеш да разбереш).Знаеш ли какво-я си пусни планета и си набий една ч*кия и не разваляй празника на хората с платените си постове за циганско-турско-сръбска помия.И се научи,че ново изречение се почва с главна буква.
цитирай
11. lovemaster - 10. анонимен
03.03.2010 13:23
това, че живееш в софия, значи ли, че не си селяндур?
едно е местоживеенето, съвсем друго е манталитета. последното няма нищо общо с предпочитаната музика.
изказване като твоето може да направи само комплексар, който се опитва да прикрие скритите си влечения, защото се срамува от тях.
признай си, че тайно слушаш попфолк! ще ти олекне.
а ти се научи на пунктоация!!!
цитирай
12. isushristos - не е хубаво да се прекалява с секс...
03.03.2010 13:38
не е хубаво да се прекалява с сексуалността. все пак тя е само за създаване на поколение.
цитирай
13. анонимен - Димитър до lado
03.03.2010 13:43
lado, свалям ти шапка. И това трябваше да го пуснеш не като коментар, а като самостоятелен постинг с по-големи букви, та дано на някой от онези прословути 97% нещо им влезе в главите. Което ме съмнява да се случи, но знае ли човек... :-)
Поздрави.
цитирай
14. sharon - малко се затруднявам да дочета с...
03.03.2010 14:09
малко се затруднявам да дочета самостоятелния постинг, но до довечера ще успея. обещавам!
пък дано и на мен ми влезе нещо в главата!
цитирай
15. анонимен - Кэде сте модератори, бе сте го вирнали тоя резил на първа?!
03.03.2010 14:12
да ти еба майката проста курвнеско изчадие!

баш на тоя ден ли пропагандираш турски гюбеци пачавро?!
ПУКНИ!
цитирай
16. анонимен - Умри маймуно от къвто и пол да си!
03.03.2010 14:15
Да те наебат трима турци в гъза и да те разпорят като парцал!
И да знаеш - ще пукнеш!
цитирай
17. lado - Бате ви Ладо е автор на крилатата ...
03.03.2010 14:15
Бате ви Ладо е автор на крилатата фраза, която се отнася само до нежния пол : "Каква прекрасна липса на цици!" - щото не в циците е всичкият чар на една жена - походка, език на тялото, облекло, държание, изразни средства, сдържаност, нахаканост, намааност, и що да изброявам!
За Господ Бог - телефона е при Дългия, питайте по него..., при това гологлавия е виден чалгар.
Абе, ти да не си Слави Трифонов, и да си прописал като Бареков? Че нещо шоуто отиде в девета глуха!
И е пише "пунктуация" (от лат. punctum „точка“)
цитирай
18. lado - малко се затруднявам да дочета с...
03.03.2010 14:17
sharon написа:
малко се затруднявам да дочета самостоятелния постинг, но до довечера ще успея. обещавам!
пък дано и на мен ми влезе нещо в главата!

Гледай да не е нещо материално :)))
цитирай
19. mopasan - Мразим чалга и проститутки :-)
03.03.2010 14:34
Мразим чалга

и проститутки :-)
цитирай
20. анонимен - що е комплексиран и прост селяндур?
03.03.2010 14:41
Комплексиран и прост селяндур е този, който за да оправдае собствената си тъпотия и ограниченост, се опитва постоянно да вменява на останалите, че и те имат слабости, че и те приличат на него и т.н. "Знам те, кво се правиш, като мене си, сигурен съм" е за съжаление една много типична българска черта. Това е тайната надежда и силната убеденост, че комплексираният и прост селяндур не е сам. Това е така - има страшно много такива индивиди в България, но нека гледат себе си и не ни натрапват какви сме ние, останалите, които всъщност въобще не приличат на тях. Да съм истински мъж, за да харесвам тъпа мазна квартална кучка с изхабени коси, липса на грам въображение и нищо истинско по нея??? Импотентен чичка може би, обременен от детството си на къра селяндур може би, но истинските мъже харесват истински жени, каквито в света на чалгата НЯМА!
цитирай
21. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
03.03.2010 14:42
"облечени са по последна мода. не можеш да ги различиш от холивудските звезди."
Ъъъ...по скоро съблечени...и нямат нищо общо с холивудските звезди, те не са отявлени курви....
"всеки човек като дръпне три ракии почва да мята гюбеци. няма не искам, няма недей! то си става от само себе си."
Ъъъ...аз защо никога не мятам гюбеци? Сигурно ракията ми е малко...ама то нормално, човек като се понапие става свиня, а от свиня какво друго да очакваш, освен свинщини...Да не говорим, че в Турция, откъдето иде кючека, мъж който върти гюбеци се води за педал и НЕмъж...
"кво става в "биад""
...ми аз отде да знам, в кочини не ходя...
Ладо няма ти свалям шапка. Не нося, не за друго.
Любовният майстор- пише се пунктУация. И не, не слушам тайно чалга. Нито попфолк.
Я, ладо го бил поправил.
цитирай
22. анонимен - Драга, не всички хора под " да ...
03.03.2010 14:42
Драга , не всички хора под " да бъдеш себе си " разбират това , което си ти . Ти искаш хора да бъдат като теб , а не себе си. Нямам нищо против щом ти харесва слушай си , но не налагай на хората мнението си като последна инстанция , нчмаш акъл за тази работа.
цитирай
23. xfire - Хехе,
03.03.2010 14:47
слаб опит за тролизъм .../ignore
цитирай
24. sharon - 15. анонимен
03.03.2010 14:55
и къде е турското в попфолка? нещо не го виждам.
да не намекваш, че 97% от хората в българия днес не трябва да слушат музика?
дори да имаше нещо турско в попфолка, предпочитам да говоря с турчин, отколкото с прост селянин, който държи език като твоя!
цитирай
25. sharon - 16. анонимен
03.03.2010 15:00
още едно "интелигетно" изказване от "джентълмен"!
и ти си мислиш, че си нещо повече от турчин?!?
сигурно си въобразяваш, че има нещо патриотично в поведението ти?
криворазбрана цивилизациооо!
цитирай
26. анонимен - Всички хора слушат чалга???
03.03.2010 15:01
Всички хора след третата ракия слушали чалга??? Значи аз сигурно не съм човек, моите дружки също - след третата ракия обикновено пускаме Cannibal Corpse, Six Feet Inder или Korpiklaani и наистина става страшно, особено ако наоколо има чалгари.
цитирай
27. sharon - lado
03.03.2010 15:02
научи къде се слагат запетаи, пък после давай съвети!
цитирай
28. sharon - lado
03.03.2010 15:03
важното е да е идеално.
цитирай
29. sharon - mopasan
03.03.2010 15:05
благодаря, че посочи двете си любими неща ...... упс, тихо, че е тайна!
цитирай
30. анонимен - Забравих
03.03.2010 15:06
И сто пъти предпочитам да се напия на ирландска "чалга" - Dubliners, Pogues или нещо такова, отколкото на "нашенска" цигания, изпята от шепа бездарни (с минимални изключения) разпоретини и циганьори от мъжки пол! Обожавам народната ни музика от всички краища - Родопите, Пиринско, Северна България и т.н., но ненавиждам изродските трели на музикалното недоразумение, наречено "попфолк"!
цитирай
31. sharon - 20. анонимен
03.03.2010 15:08
оттук чувам, че си пуснал на "планета".
и не ми обяснявай, че съм като теб. не съм толкова зле.
сам си в света на комплексите!
цитирай
32. demonwind - Не на чалгата!
03.03.2010 15:16
Единственото, което ме кара да не пледирам за забрана на чалгата е фактът, че по този начин ще бъде допринесено за нейното допълнително популяризиране и разпространение! А ако 97 % от българите слушат чалга, то тогава защо въобще сме в ЕС, като всъщност сме си анадолски ибрикчии??
цитирай
33. sharon - 21. voinyt
03.03.2010 15:17
брей, неграмотни хора!
жена, която се чука, е курва, а мъж, който прави същото, е жребец. яка логика!
доста добре си запознат с това как е в турция. о, забравих, не слушаш тайно попфолк! и по кочини не ходиш.
а откъде разбра кои са педали? вътрешна информация - от задния двор?!? ммдааа, лошо! радвам се, че говоря с такъв осведомен човек.
цитирай
34. sharon - 22. анонимен
03.03.2010 15:19
благодаря, че ти ми наля акъл, т.е. направи това, което ме упрекна, че аз съм направила!
цитирай
35. sharon - xfire
03.03.2010 15:20
уж се тролираш, а веднага бързаш да се самоиздадеш. бива ли така?
цитирай
36. sharon - 26. анонимен
03.03.2010 15:22
брррррррр, това и мъже металяги рядко го слушат !
сериозно ли му викаш музика на това ?
цитирай
37. sharon - 30. анонимен
03.03.2010 15:24
браво за самопризнанието! после да не кажеш, че някой бил селянин, защото харесвал народна музика?
цитирай
38. eien - "всичко мъжко полудява и щрака с пръсти като под хипноза"
03.03.2010 15:25
Благодаря за такива мъже
цитирай
39. sharon - demonwind
03.03.2010 15:25
сърбите също ли са за там?
цитирай
40. sharon - eien
03.03.2010 15:26
някои "интелигентни" хора вече казаха, че сме 97%. болшинството печели !
цитирай
41. demonwind - Чалгари-селяндури
03.03.2010 15:38
Не е селянин този, който слуша народна музика. Всъщност не е селянин и този, който слуша чалга. Слушащите чалга са просто едни нещастни илитерати, живеещи с илюзията, че някой ден ще се появи Чичко Паричко, ще им плати силиконовите цици и ще им напълни банковите сметки (мъжете-чалгари пък се надяват някой да ги забележи и да им даде "куфарчетата", за да могат да последват примера на "големите", които пък от своя страна отдавна са изгнили в земята, убити като кучета). Обаче и на едните, и на другите, в крайна сметка им пълнят д*тата с бяла семенна течност и ги пускат да пасат като говеда, каквито всъщност са.
А това, че чалгарите са болшинство, не е никак за завиждане - отсега купувайте ибрици и се научете да завивате фереджета, че после и един хляб няма да можете да си купите без потури и фес (или фередже). И се молете да е само фередже, а не бурка, че тогава голите чалгаджийски кучки ще са ви нещо като несбъднат сън.
А мъжете металяги слушат дори и много по-брутални банди от тези. На един от последните концерти на група Deicide техни фенове са се събрали с фенове на Landser, които са имали концерт наблизо и резултатът е бил разрушена турска къща, поругана джамия и няколко пребити чалмалии в магазин, където са слушали как пее мюезин... Обаче това е станало в Европа, където за съжаление Булгаристан няма място...
цитирай
42. анонимен - малкият принц
03.03.2010 15:46
хора, не чалгаджии, що се връзвате на някаво комплескирано създание?! днес е празник! почувствайте го и му се насладете! а за въпросното създание...оставете го да си живурка в собствения си свят...то горкото, как да разбере, че има и други светове...най-важните неща са невидими за очите, както казва малкият принц на егзюпери.
цитирай
43. kvostava - Бабина ти трънкина
03.03.2010 15:53
Бабина ти трънкина
цитирай
44. sharon - demonwind
03.03.2010 16:01
всичко, което казваш в първите два абзаца, принципно важи за всички стилове - само името на робството се променя.
всъщност груба грешка е да се смесва музика и политика - не и по начина, по който го правиш ти и някои други.
а това, което разказваш в последния абзац, трябва да присъства в учебниците по психология и криминалистика, но не и да го сочиш за някакъв "светъл" пример. точно в европа наказват със затвор гамени като тези, които описваш.
цитирай
45. sharon - 42. анонимен
03.03.2010 16:02
абсолютно същото мога да го кажа за теб.
не е хубаво човек да се надценява.
цитирай
46. sharon - kvostava
03.03.2010 16:03
щом казваш.
цитирай
47. vmir - Нямам нищо против попфолка, защото не знам какво е това. Не знам и една песен, не знам и нито една певица, само съм
03.03.2010 16:18
чувал няколко имена, на не съм сигурен кои са. Срещу циците нямам против, нека си ги мятат, щом им харесва, но аз пари за такова упражнение не давам, нито пък планирам да впечатлявам дамската публика с ответна демонстрация на члена си.
Модата и гюбеците не ме привличат, защото са израз на стадни реакции, с което създават неудобства за личните ми предпочитания и начини за забавление, част от които включват наблюдаване на екземпляри от човешки произхад, които придобиват манталитет и реакции на същества от животински произход, но са толкова затъпели, че не могат да видят разликата между човека и животното.
цитирай
48. demonwind - Напротив
03.03.2010 16:18
Не е грешка да се смесва музика и политика - чрез определен вид музика (чалга) като средство за разпускане народът масово се обезличава, доведен до чакането да изкърка поредното кило ракия вечерта, да удари кючек върху бъчва, а после да се яхне пиян на кюския на 20 годишния си таралясник, купен на цена десет пъти умножена по тази, за която е продаден на Запад и (ако е рекъл Господ) да се прибере. Често не се и прибира, защото си оставя костите някъде след поредната зверска катастфора.
Метъл слушат предимно високоинтелигентни хора (талашът просто измира от дрога или прекомерна употреба на алкохол), търсещи най-доброто за себе си и околните.
А в Европа отдавна не наказват със затвор за такива прояви. По-точно осъждат за пред медиите, а после тихомълком пускат хорицата на свобода (с уговорката лично те да не мастийстват повече по тая писта). Защото на европейците им е писнало от чернилки, чалми и ... българи!
цитирай
49. sharon - vmir
03.03.2010 16:25
учителката по биология не ти ли е казвала, че човекът е най-висшето животно?
харесва ни или не - всички сме животни. останалото е дървено философстване.
явно и ти отричаш правото на хората да има свой вкус.
цитирай
50. sharon - demonwind
03.03.2010 16:31
това за пускането тихомълком сам ли го измисли или така те излъгаха? защото аз познавам хора, които от години са в зотвора заради серия от подобни прояви.
не виждам нищо интелигентно в това да си биеш свръхдоза хероин под звуците на cannibal corpse, а после да си устроиш животинска оргия с останалите присъстващи. поне докато си жив, щото нали разбираш, след свръхдоза .....сбогом живот!
цитирай
51. анонимен - Долнпробна музика
03.03.2010 16:36
Попфолка или казано направо чалгата е помиярска музика изпълнявана от жалки пачаври и нямащо нищо общо с музиката,да не говорим за българския фолклор.Жалко че в нашата държава вместо да слушаме музика свързани с нашата народна музика се слуша чалга.За да не се казва чалга някой нагло измисли попфолк.Всъщност това е една безмислица.Поп идва от латинското попули(народ) и фолк е същото.Т.е народонародна музика.Тя наистина има фолклорни елементи но приенталски а не български.За съжаление много от чужденците си мислят че тази помия има нещо общо с българския фолклор.
цитирай
52. demoniceye -
03.03.2010 16:43
Не харесвам фолк. Ама никак! Да имаш нещо против????
цитирай
53. demonwind - Не съм го измислил сам
03.03.2010 16:47
Хората, които познаваш, най-вероятно са българи (или други подобни "новоевропейци"). За местните хора това не важи. Доста навътре съм в нещата и живея в Европа, за да знам повече от теб. А и тук никой не говори за хероин - точно тези с хероина бързо-бързо си отиват, остават стойностните. Докато при чалгата всичко е талаш, гряз и сволоч!
цитирай
54. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
03.03.2010 16:50
Драга ми Sharon, има голяма разлика между жени които се чукат и такив които го правят със всеки срещнат, само и само да им помогне да се вдигнат по- нагоре. Тези вторите им викаме курви. А за мъжете- аз от едно време знам, че им викат курвари, ама теб щом те кефят конете...
И да, знам как е в Турция, нарича се елементарна обща култура.

Между другото Вмир не отрича правото на всеки да има вкус. Отрича правото той да го навира в носа на другият и да му гърми в ушите, че не му пука дали му харесва или не- то той трябв да слуша, защото 97% от стадото го кефи.
Анонимен 51- всъщност с появата си този стил бе наречен Поп- Фолк, малко след това обаче народа го нарече чалга. И така си и остана. А поп не идва ли от популярно? Т.е. популярна народна музика?
цитирай
55. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
03.03.2010 16:52
demonwind е прав. Аз живея от години в Испания, страна, където дрогата е ежедневие. Няма начин човек да не влезе в дискотека и да не си намери хероин или хашиш. Но така и не познавам досега нито един метъл, който да ги използва. А сред българите тука наркотиците са доста разпространени. И 99% от тях слушат чалга или ттранс, техно, хаос и от сорта стилове дет не знам отде им измислят имента даже.
цитирай
56. vmir - 49. sharon,
03.03.2010 16:53
sharon написа:
учителката по биология не ти ли е казвала, че човекът е най-висшето животно?
харесва ни или не - всички сме животни. останалото е дървено философстване.
явно и ти отричаш правото на хората да има свой вкус.


Зачитам вкусът на животните и никога не го оспорвам...
цитирай
57. sharon - 51. анонимен
03.03.2010 17:07
научи се да различаваш стиловете, пък тогава говори.
не чух нито един да обясни, колко голяма разлика има между чалга и попфолк. о, то пък разлика нямало!
попитай някой музикално образован човек да ти обясни, че чалга е термин именно от българския фолклор.
всички коментиращи да разпитат, пък дано се образоват поне малко, че на гол тумбак чифте пищови ..... не е хубаво!
цитирай
58. sharon - demoniceye
03.03.2010 17:09
ми не.
надявам се, че и ти нямаш нищо против, че не харесвам лъвски рев на микрофона пред публика от наркомани, тресящи се от "стилно" пого?
цитирай
59. sharon - demonwind
03.03.2010 17:12
ееее, айде стига бе! обърка ме с някой. ония с хероина бързо си отивали! та нали съм чувала самите рокмузиканти да си признават за наркотиците. те не го отричат, а ти го отричаш. егати абсурда!
цитирай
60. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
03.03.2010 17:12
Интелигентна ми Sharon, чалга всъщност е ТУРСКА дума, означавща надсвирване.

"всички коментиращи да разпитат, пък дано се образоват поне малко, че на гол тумбак чифте пищови ..... не е хубаво!"
Права си. Така че сега- беж да се образоваш.
цитирай
61. анонимен - Чалгата и помярчетата,като теб
03.03.2010 17:14
Просто,попикано лапенце-попфолкът е велик,колкото разбрицаната дупка на майка ти!И не ми казвай,че държа тоя или ония език,щото дори и да не слушам долнопробната чалга,мога да държа език,какъвто и наебаните кърви от Пайнер не са чували!А,да ми казваш,че чалгаджийките имат нещо общо с холувудските звезди-ако те видя на улицата,бих те гръмнала,ама на място!Знаеш ли кви момичета,културни и красиви има там?!И знаеш ли,че една проста селянка,завършила специалност "правене на свирки" няма нищо общо с класа,защото,дори и да си купува скъпи дрешки,пак е един парцал,а и няма никакъв вкус,щото чух,че нещо ми говориш за неква мода,нещо....А,това че мъжете въздишали по тях-въздишат,щото не са мъже,а българи-тоест абсолютни мазни и простовати мутри!Мъжете харесват жени-красиви,сексапилни-каквито в попфолка НЯМА!Щото големи цомби,харесват само помярите!Do you understand?В Б-я ги харесват,разбира се-българите станаха най-долнопробният народ,който може да съществува!А,знаеш ли-аз никога не съм слушала помярска музика и никога на съм имала такова желание!Дори и да се напия-аз не слушам чалга!(може би,друг е въпросът ,че не пия-защото не понасям алкохол с малки изключения)!От такива попикани и насрани,знаеш ли ,колко ми е писнало-навсякъде виждам помярчета,като теб и ми се драйфа,безбожно копеленце!
P.S.В чалгата няма нищо ориенаталско и това не е никакъв кючек-щото аз обожавам арабска музика и ориенталски,арабски кючек- той,дребен хуй, няма нищо общо с чалгата!Кючекът е възникнал в Древен Египет,пишлеменце и е бил танц на боговете и фараоните!Арабската музика е убийствено красива,а чалгата е за такива ,като теб-правещи свирки на Кондьо!Да ти ....майката.
цитирай
62. sharon - ВСИЧКИ
03.03.2010 17:16
МНОГО СТЕ ЗЛЕ! ДОРИ НЕ ЗНАЕТЕ, ЧЕ ЧАЛГА И ПОПФОЛК СА ДВЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА. ЧАЛГАТА Е ТЕРМИН ОТ НАРОДНАТА МУЗИКА, КОЯТО НЯКОИ КАЗАХА, ЧЕ УЖ ХАРЕСВАТ, САМО ЗА ДА СЕ ПРЕСТРУВАТ НА ГОЛЕМИ ПАТРИОТИ.
ПИТАЙТЕ НЯКОЙ МУЗИКАЛНО ОБРАЗОВАН ЧОВЕК КАКВО Е ЧАЛГА, ПЪК ТОГАВА ГОВОРЕТЕ. НА МЕН МИ ГО ОБЯСНИ ЕКСТРА НИНА, КОЯТО СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО Е МУЗИКАЛНО ОБРАЗОВАН ЧОВЕК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
цитирай
63. demonwind - Самите рок-музиканти
03.03.2010 17:17
упротребяват предимно кокаин (за разлика от нашите чалгари имат доста повече пари) и алкохол. Тези, дето са били на помпа, отдавна са напуснали сцената завинаги. Ти самата си чувала рок-музиканти да си признават? С кого се познаваш лично? Защото аз се познавам лично с Роб Халфорд (вокалистът на Judas Priest, едва ли го знаеш, все пак, не е Кондьо), Том Арая от Slayer и още много други, пък никой не ми е признавал подобно нещо (а и не изглеждаха като хора, дето помпат). Чалгата промива мозък, така че помисли отсега за бъдещето си - аз лично те виждам полугол(а) върху бъчва, а около теб наследници на Бай Миле лепят петолевки на голия ти задник...
цитирай
64. sharon - 61. анонимен
03.03.2010 17:18
ама не ти стиска да се логнеш и тогава да псуваш, нали? хихихихи!
тарикат-майстор!
цитирай
65. анонимен - Май тая порноиндустрия загасва та ...
03.03.2010 17:19
Май тая порноиндустрия загасва та са домъкна тук и се пъчЕШ и се ебаваШ сам със себе си хахаха
Пък и данъчните ги емнаха и хахаха
цитирай
66. cloudoflove - А ти колко си добре? Мързи те да пишеш ...
03.03.2010 17:21
А ти колко си добре? Мързи те да пишеш ли, не зная, но поне да знаеше какво точно защитаваш. Провери как се пише твоят стил : )
С останалите изписани неща въобще не се захващам да коментирам, твои разбирания са си : )
цитирай
67. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
03.03.2010 17:23
Sharan (не съм объркал "о"то с "а"то, споко) Преди малко ти обясних, че между чалга и поп фолк разлика НЯМА. Едното е официалното название с което някога се появи съответният стил музика, другото е названието, което и даде народа и стана популярно. Точка.
цитирай
68. анонимен - Задрвей патицо ;)
03.03.2010 17:30
-
цитирай
69. sharon - сама срещу всички, а не могат да ме ...
03.03.2010 17:57
сама срещу всички, а не могат да ме свалят на земята.
хихихих !
и това ми били мъже!
май ще се наложи специално да ви образовам, че един по един няма смисъл. много пропуски имате.
споко, аз съм тук за да ви открехна ....... всички без изключения !!!
цитирай
70. vmir - Попфолкът бил велик?
03.03.2010 17:57
Може. Аз пък знам най-великия футболен отбор за всички времена. Това са легендарните "Овчи глави", ако случайно не ми вярвате, питайте специалистите по футбол от Овча могила.
цитирай
71. demonwind - Няма защо да те сваляме
03.03.2010 18:01
по-скоро трябва да те извадим на земята, защото си се вкопала дълбоко в лайната. И не ти нас, а ние теб трябва да образоваме, и то всички заедно, че поотделно мисията ще е доста сложна. Ще ти препоръчам една малка къщичка в Столипиново - там е мястото на такива като теб, пък като те обработят "братята", току виж взела, че прослушала африкански соул...
цитирай
72. анонимен - ..
03.03.2010 18:06
Всеки има право на избор. Лично не харесвам и никога няма да слушам попфолк. Но хората сме различни и обичаме всякаква музика... Все пак ,нека не натрапваме мнението си на останалите. Животът ще покаже кое е стойностно и кое не...
цитирай
73. gothic - Ебаси!
03.03.2010 18:08
Пичове, спрете да коментирате и си изтрийте коментарите! Не виждате ли че това е целта? С малоумна провокация да се излезе на първа страница. Ясно е че няма нормален човек който да не се усмихне снизходително само като чуе "поп фолк", обаче чак толкова много внимание... Сритваш го като малко пале, което ти се е навряло в краката и подминаваш без да го погледнеш. Това е!
цитирай
74. анонимен - lado - Съжалявам, че не Ви познав...
03.03.2010 18:20
lado - Съжалявам, че не Ви познавам;
sharon - Моля, уточнете за кой универсум на дискурс се отнася Вашето говорене, тъй като със сигурност не може да е универсалния.
цитирай
75. jdeel - Уу, нов постинг блогоразбивачка. ...
03.03.2010 18:52
Уу, нов постинг блогоразбивачка. Това е интересно.

Музиката става за дискотеки, направо идеална за това.
Всичко е много хубаво, цици да гледаш, дупе да ти се върти и това да е нормално и пред очите на приятелката ти..
Ако си мъж!

Но вече не става въпрос дали е тъпоумна музика и къв бил интелектуалния багаж на нейните фенове.
Днес е актуално нещо съвсем различно. И този път мъжете нямат нищо общо. Там е работата, че някой, който се кефи повече от мъжете на тези силиконови цици и агресивно-сексуално държане - това са малките момиченца.

Е, аз като мъж не желая цялото това тяхно отношение към нещата. Прекалено много надувки, прекалено много материализъм, толкова много сексуална отдаденост че гадно да ти стане.
Тези на екрана са добре. Песните нека са ритмични, хубави. За текстовете не ми пука. Но всичките дребосъчки тръгнали да пресъздават и да ми се правят на новите секс-бомби.. е това вече е прекалено.
цитирай
76. анонимен - грам надежда за останалите
03.03.2010 18:59
Всички постинги на хора които осъзнават и се опитват да влеят малко мозък в херметизирания мозък на автора са грамчето надежда - може да се окаже че онези не са 93% всъщност. Ще разкажа кратък откъс от научно полулярен филм за диво племе,живеещо в дебрите на екваториалната африканска джунгла. Главното им препитание е от ... падащи гъсеници от дърветата,както и от уловени в примитивни капани плъхове и мишки. Не са способни да ловуват дивеч защото по думите им всичкият дивеч е много бърз. На финалния въпрос към вожда ако едно негово желание може да бъде изпълнено, човека се замисли малко,но твърдо заяви че най-щастлив би бил ако всеки месец от годината е август тъй като тогава падали най-много гъсеници от дърветата.Изглеждаше щастлив само при мисълта за това си пожелание.Водещият завърши филма с обобщението че човек проектира живота си до там до където могат да се простират мечтите и въображението му. Аз лично отдавна съм разбрал че да се внушава мнение на хора с толкоз ниско iq е безмислено и загуба на време.Изолацията от ужасяващата заобикаляща среда не е добър вариант за психичното здраве на човека. Така че остава единствения вариант да се потърси различна среда. Аз емигрирах и съм щастлив, планините навсякъде са зелени, Искъра не е най-дълбок и човек винаги може да създаде нови приятели.Избирам средата си сам и тук никой не натрапва на някой друг своя вкус. Не е трудно да създадеш собствена среда,ако не се изобираш и мечтата ти не се свързва с това да пестиш и да се завърнеш в БГ като последен баровец с 2 тона ламарини, за които да загубиш 2 години от живота си а после да се напиеш като свиня,да качиш отпред безмозъчно изрусено същество с изкуствени млечни жлези и накрая направо да разцепиш бетонен стълб след първия завой.
цитирай
77. анонимен - този стил ми е познат
03.03.2010 19:54
приличаш на мариянчо гробаря! жалка работа си.
цитирай
78. анонимен - za men moje6 da si otkrehne6 samo gazenceto
03.03.2010 20:15
sharon написа:
сама срещу всички, а не могат да ме свалят на земята.
хихихих !
и това ми били мъже!
май ще се наложи специално да ви образовам, че един по един няма смисъл. много пропуски имате.
споко, аз съм тук за да ви открехна ....... всички без изключения !!!

цитирай
79. анонимен - Трий си коментара бе готик!
03.03.2010 20:35
gothic написа:
Пичове, спрете да коментирате и си изтрийте коментарите! Не виждате ли че това е целта? С малоумна провокация да се излезе на първа страница. Ясно е че няма нормален човек който да не се усмихне снизходително само като чуе "поп фолк", обаче чак толкова много внимание... Сритваш го като малко пале, което ти се е навряло в краката и подминаваш без да го погледнеш. Това е!


Ама и ти искаш да висиш на първа макар и закачен за ташаците на педалчето което е написало тая гнъс
цитирай
80. hikari - чалгопитерия . мозъчна недостатъчност.
03.03.2010 21:38
силиконова вулва и силиконов гъз. мечтата на всеки чалгопитек.
цитирай
81. jdeel - Попфолкът наистина е велик. Пре...
03.03.2010 22:15
Попфолкът наистина е велик. Предизвиква всеки да покаже каквото си има.
Гърди, здрава мисъл, простотия.
всичко, всичко това..
цитирай
82. nestor - дам
03.03.2010 22:32
Чалгата е супер гадна!Сори
цитирай
83. анонимен - Много ми мяза на капитан Шарон, ама ...
03.03.2010 22:46
Много ми мяза на капитан Шарон, ама нейсе. Направихте му лодката на клипер:))
цитирай
84. hgrandes - Аз само искам да кажа, че изречение в ...
04.03.2010 00:33
Аз само искам да кажа, че изречение в българския език започва с главна буква.
Ефектът на слушането на чалга в действие...
цитирай
85. allbi - мда
04.03.2010 01:49
чакай сега и аз да се изкажа
не, че има значение ама все пак
не съм чела коментарите, а постинга на верев
заглавието ми е достатъчно и провокацията
та :

Не съм мислила, че чак е велик поп фолка
но му хвърлях по едно уше нооооо
докато блогясам :))
тогава открих(спомних си), че има много по-велики ...
и дори ме е срам, че спорех с хората и се правех
на приемаща всичко...
това принизява и опростява, обезценява и
превръща живота ни в едно празно щракане
с пръсти на бързи обороти...

Поздрав :)
ето тази песен при Миа е ...

http://vbox7.com/play:cb2a1bd8

намерих ти превода
не става за щракане на пръсти, а за душевно прещракване...

тези дето се друсат и тресат жици имат и такива неща ...
цитирай
86. sharon - voniat / voinyt
04.03.2010 09:23
сериозно ли твърдиш, че не познаваш метъл, който се дрогира? лъжец! това дори най-големите метъл звезди го признават, даже се хвалят. някои агитират в полза на дрогата. всеки го знае.
като лъжеш, поне го прави с мярка!
цитирай
87. sharon - vmir
04.03.2010 09:26
аз също, за това те оставям в кацата с лайната, щом ти харесва.
май си пропуснал букви от името си .....!
цитирай
88. sharon - 60. voinyt
04.03.2010 09:28
първо ти! належащо е!
цитирай
89. sharon - 61. анонимен -
04.03.2010 09:32
та значи ти си олицетворението на културата и граматиката?!?
достойна си за уважение!
истинска дама!
........... ама от село долно-нанагорнище!
спри да завиждаш на истинските дами! явно доста мъже са ти отнели и за това ги мразиш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
горката!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
цитирай
90. sharon - demonwind
04.03.2010 09:37
какво каза за роб холфорд - флагмана на ГЕОЙВЕТЕ ?
бе аз изобщо не съм чувала за него!
точно него ли намери да посочиш за пример?
всъщност колко близки сте с този ГЕЙ ? ХИХИХИ !
цитирай
91. sharon - demonwind
04.03.2010 09:40
забравих да те питам за експертното ти мнение: значи хероин не може, но кокаин може, защото е по-скъп, така ли?
важна е мангиз-парата.
после кой бил селяндур!
цитирай
92. sharon - 65. анонимен
04.03.2010 09:41
угасва, угасва!
отиди в "биад" да видиш!
цитирай
93. sharon - cloudoflove
04.03.2010 09:43
ти поне ми признаваш правото на мои разбирания. поздравления!
цитирай
94. sharon - voniat / voinyt
04.03.2010 09:46
не съм объркала името, споко!
а аз пък ти обясних, че чалга и попфолк са две различни неща - може да ги различи и нетренирано ухо.
влез в час - крайно време е!
две точки ..... за мен!
цитирай
95. sharon - 68. анонимен
04.03.2010 09:54
здравей, паток!
цитирай
96. sharon - vmir
04.03.2010 09:56
аз пък съм фенка на цска.
но ти си викай за овцете!
цитирай
97. sharon - demonwind
04.03.2010 09:58
искаш да ме обработвате групово? и най-вече ти?
после кажи, че не си падаш по фолкаджийки!
цитирай
98. анонимен - Хайде и аз да се изкажа:Против ча...
04.03.2010 09:58
Хайде и аз да се изкажа:Против чалгата няма да пиша-това си е чисто хабене на време.Ако реша да дам мнение по въпроса,няма да ми стигне цял ден.А пък и ще трябва много нецензурирани думи да използвам :)Та..прочетох всички коментари и съм неописуемо щастлива,защото май сме повече от 7%! Браво! Може да сме малко,но пък точно за това сме по-ценни,по-умни,по-ителигентни!Поздрави на всички върли АнтиЧалгаджий!!!
цитирай
99. sharon - starbuck69
04.03.2010 09:59
разгеле! едно интелигентно изказване ........ освен моите, разбира се!
цитирай
100. sharon - gothic
04.03.2010 10:01
от теб не очаквах такива крайни думи!
в "кривото" изглеждаше много дружелюбен. ама явно само си изглеждал!
какво разочарование!
цитирай
101. sharon - 74. анонимен
04.03.2010 10:04
сори, не разбирам. аз съм проста фолкаджийка.
пък и едва ли има значение щом съжаляваш, че не познаваш lado клоуна!
цитирай
102. sharon - jdeel
04.03.2010 10:08
много истина има в думите ти. за много момиченца точно това е в сила.
ето, че можело и културно да се каже. добре е да се поучат от теб някои коментиращи.
поздравления!
цитирай
103. sharon - 76. анонимен
04.03.2010 10:12
имаш право на максимум 2000 символа. не го забравяй, "чужденецо"!
цитирай
104. sharon - 77. анонимен
04.03.2010 10:16
видях го марианчо. ако мислиш, че моят стил има нещо общо с неговия, значи съвсем нищичко не разбираш от стилове. карай! тук всички са професори. що да не се бутнеш и ти, където не ти е работа!
а този марианчо го обвиняват едва ли не, че е написал половината постинги в блога. почва много да ми прилича на самия blog.bg. аман от абсурдни твърдения!
цитирай
105. sharon - 78. анонимен -
04.03.2010 10:18
ето още един "културен" нефолкаджия!
направо ви се чудя на просташкия език. с какви очи си позволявате да критикувате, след като не ставате даже за кочината!
цитирай
106. sharon - 79. анонимен
04.03.2010 10:19
ти май завиждаш на всички от първа?
цитирай
107. sharon - gothic
04.03.2010 10:21
видя ли ан79 ? тези хора и теб обвиняват по възможно най-абсурдния начин. а ти гледаш да се настроиш на тяхната вълна.
не е нужно да се сливаш със сивата тълпа. бъди индивидуалност!
цитирай
108. sharon - hikari
04.03.2010 10:23
като гледам анемичния ти коментар, май и ти изпитваш мозъчна недостатъчност!
цитирай
109. sharon - jdeel
04.03.2010 10:26
именно!!! аз бих добавила само, че същото важи за абсолютно всички стилове.
познавам и много печени металисти, но и тяхната гилдия почна да се разваля от разни надути пуяци, които си мислят, че щом са заминали зад граница, значи са хванали господ за шлифера.
цитирай
110. sharon - nestor
04.03.2010 10:28
всеки има право на предпочитания.
поне не плюеш като разни комплексари, които с груби думи искат да прикрият скритата си любов към попфолка.
цитирай
111. sharon - 83. анонимен
04.03.2010 10:33
чете се "шарЪн" като "шарън стоун".
идиот! да си чувал за транскрипция?
цитирай
112. sharon - hgrandes
04.03.2010 10:36
същото можеш да кажеш на 90% от блогърите. напомни им, че се пише на кирилица, а също и да използват лист и химикалка вместо компютър.
а какво е написано - изобщо не обръщай внимание!
цитирай
113. sharon - allbi
04.03.2010 10:41
странно е, че се срамуваш от някогашните си разбирания. важното е, че са били факт!
аз познавам хора, които са минали обратния път - от mtv до пайнер. и по същия начин се срамуват, че някога са слушали друга музика.
важното е да бъдем толерантни!
цитирай
114. sharon - 98. анонимен
04.03.2010 10:44
познах те. сама се сети как!
все пак оценявам, че и анонимното ти изказване е сравнително умерено.
време е да си спомниш .......
цитирай
115. allbi - няма по толеранто същество от мен
04.03.2010 10:56
в знак на толерантност и да ти докажа
че не се срамувам
ще ти спретна един постинг :))))
цитирай
116. sharon - allbi
04.03.2010 11:03
чакам с нетърпение. каквото и да напишеш, ще ми бъде интересно.
цитирай
117. анонимен - 98 анонимен до Sharon
04.03.2010 11:04
Не е възможно да си ме познала,защото не ме познаваш:)!Както и да е...исках само да знаеш,че чалгаджийка или не,ти си много упорита и защитаваш с плам мнението си(което е видно от по-горните ти коментари),за това се радвам,защото България има нужда точно от такива като теб,без значение от типа музика който слушат!Продължавай със същия дух във всичките си предстоящи начинания! ;-)
цитирай
118. allbi - ми реагирай де :))
04.03.2010 11:33
чакам те
може и да изчезна
да се позаработя ама
ще ти откликна ;)
цитирай
119. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
04.03.2010 12:05
117 принципно си прав. България се нуждае от хора с плам. Проблемът обече е, че липсват мозъчните клетки, а само плам...постигаш само пожари и пепелища и после що така стана...
цитирай
120. demonwind - Само да те открехна, тъпо парче
04.03.2010 12:25
Първо, Роб Халфорд не се определя като ГЕЙ. На Острова (ако въобще знаеш къде е това) има една специфична думичка - Queer. Няма да гърча и без това малокалибрения ти мозък да ти обяснявам какво означава. Във всеки случай не е като Радо Шоу или Азис.
Второ, много от тези хора се друсат не от келешлък, а от това, че просто доста им тежи, че са известни. Нещо, което на нашите "звезди" им е непознато (не че не са известни в Богров или Мало Койнаре, но все пак Богров не е Бостън или Барселона - апропо, ти знаеш ли къде се намират тези два града?)
И трето - чалгаджийките са ми възможно най-противната категория хора (след мангустите), която може да съществува. Просто не си падам по проститутки. Никога не съм си падал и няма и да го направя. Но има едно пояснение - това не са проститутки. Това са долнопробни параспурици и разпоретини, търпящи опипвания по всички възможни места (и дупки) и продаващи се за едната столевка.
Като гледам май и ти си от тия. Лошо няма, само че си натрупала доста комплекси - не е лесно да те онождат всяка вечер по няколко подпийнали мангала за едното черпене...
цитирай
121. анонимен - sharon
04.03.2010 12:53
защо им обръщаш внимание на тези тъпаци? не виждаш ли, че не знаят на кой свят са?
цитирай
122. rageagainst - попфолка е голям купон! спор не може ...
04.03.2010 12:59
попфолка е голям купон! спор не може да има.
снощи бях на чака-рака, а вие, тъпаци, сте седели цяла вечер на компютъра.
а познайте кой си е изкарал по-добре?
цитирай
123. kakotako - някои рокери се опитват да прехв...
04.03.2010 13:12
някои рокери се опитват да прехвърлят на другите собствените си любими навици.
като например спринцовката.
цитирай
124. анонимен - ма аз бех у чужбината и видех евро...
04.03.2010 13:26
ма аз бех у чужбината и видех европата!
е кво от тва? нали се върна. май не те приеха цивилизованите хора!
цитирай
125. demonwind - Доста миризлива сган
04.03.2010 14:26
плъзна под този постинг. Явно на добре върви Булгаристан - и без това следващия министър-председател ще е резак, та поне отсега да сте готови. Рая долнопробна!
цитирай
126. rageagainst - demonwind
04.03.2010 14:43
расизма е лошо нещо. цял свят го отрича и заклеймява.
"рая" не е ли турска дума? сигурен ли си, че няма нещо турско у теб?
цитирай
127. анонимен - rageagainst
04.03.2010 15:47
не го търси!
уинд отвя demonwind.
виж му само ника. тоя е някакъв сатанист!
цитирай
128. demonwind - Руско да, но турско не
04.03.2010 17:14
Провери си по-добре ти родословното дърво. Цял свят отричал и заклеймявал расизма? Ами отиди в Столипиново или ела в Западна Европа да ти пръснат халката черните маймуни, докато ги храниш от залъка на детето си със социални помощи, пък тогава ще говорим. Първо вижте по-далече от носа си, тогава говорете. Ама то чалгаджия по-далеч от Македония и Албания (в краен случай Сърбия) май не знае. Добре де, не сте рая, нека просто ви кажем гои. Ако не знаете каква е тази думичка, толкова по-лошо за вас.
127 анонимен - знаеш ли точно какво означава сатанизма? Не? Ами твърде тъп си, за да ти го обяснявам, така или иначе няма да ти влезе в кухата лейка. По-добре първо потърси нещо по библиотеките, пък тогава се изказвай неподготвен. Ама то пари и за дискове с циганска музика и за библиотека в Булгаристан на едно место няма - или едното, или другото.
цитирай
129. анонимен - леле! "гоя"!!! евреин ...
04.03.2010 17:20
леле! "гоя"!!! евреин си, значи. вече изобщо не може да ме учуди твоя расизъм.
няма да завладеете света. неевреите не сме толкова глупави, колкото си мислите!
цитирай
130. demonwind - Хехеее, тъпак!
04.03.2010 18:19
Ебати кухите лейки сте всички помияри чалгари. Гнийте си в собствения сос в Булгаристан, ние като се върнем отвън ще ви вкараме в правия път много бързо. Глад, студ и мизерия, това заслужавате, киртаци! И вземете си платете парното, че евреите ще ви вземат и ризите от гърба, а не да си купувате новички коли на лизинг с купища борчове зад гърба! Изроди мизерни! Ибрикчии смотани! Бой, е*ане и сръбска музика за такива като вас, от дума вие не разбирате! Срам за българската нация, това сте вие!
цитирай
131. jediknight - demonwind
05.03.2010 09:25
не е хубаво да говориш така. за всеки има място под слънцето.
цитирай
132. анонимен - demonwind
05.03.2010 11:30
Kato 4eta kakuv ezik durji6, mai ti si golemia sram za Bulgaria!
цитирай
133. demonwind - Първо се научи да пишеш на кирилица
05.03.2010 11:59
пък тогава говори кой е срам, помиярино! Ей, това говедата са страшно нещо - трябва да им се забрани писането на латиница, та да им дойде акъл в главата. Има БЪЛГАРСКА БДС КЛАВИАТУРА бе, нещастник! Ама то чалга SMS-чета май на латиница се пишат, нали? С 4 вместо Ч и 6 вместо Ш. Неграмотници!
цитирай
134. анонимен - Ti si umen tikvenik. bravo ! Po...
05.03.2010 15:23
Ti si umen tikvenik. bravo !
Po-dobre da kontaktuvam s talibani, otkolkoto s prosti karutsari kato teb !
S tozi "intelektualen" re4nik ne si dori za junglata !
цитирай
135. demonwind - Надали талибаните ще те разберат
05.03.2010 17:06
ако пишеш на маймуница, че и анонимно отгоре на това. А те талибаните са много близки до чалга-културата, така че дерзай! Ние, простите каруцари, правим така, че чалгари като теб да ни плащат заплатите - ха сега кажи кой е по-умен.
цитирай
136. анонимен - Ot moi priateli metalisti znam, 4e ...
05.03.2010 18:16
Ot moi priateli metalisti znam, 4e dori te straniat ot jivotni s tvoite razbirania.
Moje6 da se pi6e6 za vsiakakuv, no nali znae6, 4e tova si ostava samo v internet.
Tuk mole6 da kaje6, 4e si primerno gospod, no vsa6tnost si ostava6 nai-obiknoven neuk 4ovek.
Moi priatel natsionalist adski mnogo se smee na takiva kato teb, koito govoriat za ma4kane na tsigani, a vsu6tnost gram ne razbirat za kakvo ide re4!!!
цитирай
137. isushristos - Какви думи! Не ви е срам!
05.03.2010 19:44
Какви думи! Не ви е срам!
цитирай
138. анонимен - pobeda, pobedaaaaa. . . . . wind of ...
05.03.2010 21:00
pobeda, pobedaaaaa.....
wind of change izduha bokluka kum niakoe narkomansko sbori6te!
цитирай
139. demonwind - 136 анонимен боклук
06.03.2010 09:44
Твоите приятели металисти са металисти колкото ти си Моцарт бе, тъп скот мизерен. Благодарен съм, че такива като теб ми плащат заплатата и си плуват в собствения сос. Националисти ли каза? Знаят ли твоите националисти-помияри кой е бил Ботев? А Левски? Знаят - и двата са български футболни отбори, ибрикчии недодялани мизерни! Ходи прави сФирки на Ахмед Доган, лайнар нещастен, ама преди това си пусни някоя от твоите чалгаджийки да те нахъсат!
И пиши на БЪЛГАРСКИ бе, копеле гнусно недоносено!
цитирай
140. defender - demonind
06.03.2010 18:47
С този речник не ставаш дори за подметка на турчин.
Аз слушам основно метъл, но музикантски, а не изродски като твоя. Не искам и да чуя за животни с твоите разсъждения.
Ти си срам за металистите!
цитирай
141. demonwind - 140 Ти пък въобще знаеш ли какъв метъл слушам?
06.03.2010 22:36
Какво разбираш под музикантски метъл бе, мухъл? Че и квалификации дава. Гледай какво пишат другите по мой адрес и тогава коментирай, отворко. За твое сведение, групите, които съм изредил, са само една много малка част от това, което слушам. Имам над 10 000 диска с музика (само мр3), когато ги събереш и ти, обади се пак. В България има не повече от 5-6 човека, които имат повече музика от мен, и то без грам чалга. Айде със здраве, професоре.
цитирай
142. defender - demonwind
08.03.2010 08:52
Съвсем случайно аз съм от тези 5-6 човека. Има още хляб да ядеш, докато ме стигнеш.
"Музикантски" значи такъв, в който има музика. Това ще рече класически хеви метъл - като Judas например.
Понякога слушам Sepultura, но не твърдя, че това е музика, защото просто не е. Самият Макс Кавалера казва, че мрази мелодиите. Какво повече да говорим за "музиката" му?
За наказание няма да ти ОБЯСНЯ кой е Макс и каква е разликата между Макс и Игор Кавалера. Потъни си в блажената НЕПРОСВЕТЕНОСТ !
Не мога да вляза в блога ти, защото трудно ще изтърпя красивата ти снимка. От такива неща често сънувам кошмари. Предпочитам Буги Барабата, но само ако си подстриже веждите.
След като си опитал двете, кажи кое е за предпочитане: кръв от петел или кръв от турчин?
Сатанист! Или може би сатанистите не слушат сатанинския black metal ?
Изродщина!
цитирай
143. demonwind - Defender
08.03.2010 09:48
Ей, човек, твоя постинг накара деня ми да започне с усмивка. Като чета редовете ти, оставам с впечатлението, че когато аз съм слушал Sepultura, ти още си пълнел памперсите. За другите групи няма какво да говорим, пак ти казвам, не знаеш какво слушам и какво имам във фонотеката си, но ще те открехна, че има мноооого други групи, които свирят така наречения от теб "музикантски метъл". Judas и Iron Maiden са едни от първите, но съвсем не единствените, което не им пречи да са велики, разбира се.
Влез в блога ми, чичко Глен няма да те изяде, той е добричък, позьорите не са опасни. Не съм опитвал кръв, нито от петел, нито от турчин, нито от каквото и да е живо същество. За наказание аз също няма да ти ОБЯСНЯ какво означава сатанизъм (макар самият аз въобще да не споделям тази т.нар. религия) и има ли почва той у такива като теб. Колкото до т.нар. сатанински блек метъл, това също показва твоята блажена НЕПРОСВЕТЕНОСТ. Това е просто термин, измислен от разни критикари, които просто не могат да свикнат, че има и стил, наречен просто black metal. 95 % от този стил е талаш, но това не пречи бандите да свирят, защото, за разлика от нашата мила Родина, в скандинавските страни държавата СПОНСОРИРА младите групи и дори пълен некадърник може да издаде албум, който се продава успешно в Европа, от която за съжаление сме още доста далеч.
Говориш ми за изродщина - според мен изродщина е това, което се случва в България - масовата "чалгаризация" (говоря не конкретно за стилът музика, а за начина на живот), изпростяване и затъпяване на населението. Изродщина е и т.нар. "западен" начин на живот, което обаче не пречи на болшинството сънародници да мечтаят именно за него, теглейки безумни кредити от мошеническите банки, които сега не могат да се връщат. Какво остава тогава на народа - евтина (фалшива) пиячка и чалга! Помага, поне до сутринта. Все пак, поне има хора като теб (и като мен, ако не възразяваш), които да държат фронта до последно и да не излагат името България!
цитирай
144. varg1 - От
09.03.2010 14:15
малък харесвам музиката и съм слушал какво ли не като Лили Иванова,Queen,немски маршове,но нещо като чалга е загубено за мойте уши
цитирай
145. анонимен - простотия
09.03.2010 17:03
Статията е елементарна и плоска, като самия автор. Последната мода дрешки, не могат да ви превърнат в изисканни млади дами. За съжаление сте с доста нисък коефициент на интелигентност и налагате тази простотия, като модел на подържание в обществото.
Това не е приятна гледка, за хората които имат поне малко усет за стил и симетрия.
цитирай
146. sharon - 117. анонимен
09.03.2010 17:23
така смятам да направя. не видях нито едно изказване, което да разклати вярата ми в моята любима музика.
цитирай
147. sharon - allbi
09.03.2010 17:26
кога ще напишеш обещания постинг?
цитирай
148. sharon - voinyt
09.03.2010 17:28
ти да не си биолог?
според мен аз съм доста по-надарена от теб.
цитирай
149. sharon - demonwind
09.03.2010 17:34
явно не си имал контакт с фенките на тази музика. чалгаджийките знаем най-добре как да завъртим главата на мъж, така че внимавай да не се заема с теб!
цитирай
150. sharon - 121. анонимен
09.03.2010 22:20
сигурно защото съм душичка.
цитирай
151. sharon - rageagainst
10.03.2010 00:24
и аз това викам, но те не могат да разберат.
цитирай
152. sharon - kakotako
10.03.2010 00:26
и това не могат да разберат. май нищо не им влиза в главите.
цитирай
153. sharon - jediknight
10.03.2010 00:30
един да каже свястна дума.
цитирай
154. demonwind - 150 Sharon
10.03.2010 10:46
Давай, искам да видя как ще ми завъртиш главата. И не е вярно, че не съм имал контакт с фенки на тази музика - просто след този контакт едната ме заведе на концерт на Жан-Мишел Жар (който, освен бруталитетите също слушам), а другата ме накара да й изтегля дискографията на AC/DC. Така че, давай, ако ти стиска!
цитирай
155. sharon - demonwind
10.03.2010 14:29
чак пък толкова? не познавам чалгаджия, който да се е отказал от тази музика.
май преувеличаваш?
цитирай
156. demonwind - Изобщо не преувеличавам
10.03.2010 17:06
Човекът все пак е човек и трудно губи всичко човешко в себе си, така че винаги има хора, които се отказват от нещо нечовешко, каквото е именно чалгата. Или не познаваш хората около себе си, или просто познаваш изродени скотове...
цитирай
157. omirotvoritel - Тук се вихри люта битка. Май ще се ...
11.03.2010 11:04
Тук се вихри люта битка. Май ще се наложи да омиротворявам!
цитирай
158. demonwind - Май авторката на блога
11.03.2010 11:47
ще дойде да ни омиротвори всичките ;)
цитирай
159. sharon - ще ви кажа аз на вас! скоро ще пусна ...
12.03.2010 13:32
ще ви кажа аз на вас! скоро ще пусна нов постинг и пак ще ме молите за милост!
цитирай
160. demonwind - Очакваме те, а дотогава приеми този поздрав от сърце:
15.03.2010 15:56
http://www.youtube.com/watch?v=F3Ex8NAD5S0
;)
цитирай
161. анонимен - Фукакай
30.03.2010 11:34
до defender - като музикант и фен на всякакви стилове мога да ти кажа че такова нещо като "немузикална музика" няма...просто на някой мозъкът не побира въображението и разбиранията на другите за музика и бърза да го отрече,за да не признае,че самият той е тъп.
до авторката - Не познаваш човек който е слушал чалга и се е отказал? Ами заповядай да се запознаем,ако искаш..ще се опитам и да ти разясня защо и как спрях да слушам музика и как се прави купон без гюбеци,пияни свине и секс със всеки...
До всички противници и защитници на чалгата - Хора осъзайте се бе.Не си заслужава да си хабите думите да говорите.Всеки има избор, за едни живот е алкохол и секс за други има и повече неща.То от сега си личи какво ще се случи и с държавата и с феновете на чалгата.Нека 7% да се изнесем да не им пречим на купона,пък те си знаят до къде ще го докарат.
айде приятен ден и със здраве всички.
Defender мерси, хора като теб ми оправят винаги настроението.."немузикална музика" вика хах...просветен човечец.
цитирай
162. defender - 161. анонимен
31.03.2010 00:29
То се вижда колко си "музикант" и колко си "умен". Не можа да разбереш нещо толкова просто.
Призивът ти "да се изнесем" ми напомня вица за мутрите, които се зарекли никога да не напуснат България, защото не трябвало да изтичат мозъци. Пък ти си вервай, че си "велик мозък", кратунчо!
цитирай
163. sharon - 161. анонимен
31.03.2010 00:54
Винаги съм се чудила, как е възможно да харесваш нещо, пък после да се откажеш от него! На такива хора не им ли викаха "бояджии"?
цитирай
164. fukakai - хахахах
31.03.2010 14:19
Defender, мило ми паленце от къде съдиш ти дали и какъв музикант съм? Дали е от това, че имам мнение по въпроса? Или може би си медиум и по никнейма си ме намерил и съдиш по честните ми очи? Тва че имаш голяма колекция ,не значи че разбираш от музика и нейното правене. В случая по скоро се излагаш сам себе си. Скоро ще напиша постинг за тая тема да не превръщаме постинга във форум.
Sharon АЗ спрях да слушам тази музика,защото я надраснах.Лека по лека поумнях и разбрах, че тоя живот не е само гюбеци и алкохол. Сега как тоя или оная го наричат си е тяхна работа.Някой ден ще се види, колко всъщност са непораснали почитателите на стила чалга(не слушателите а живеещите този стил) и тогава пак ще си говорим. Наистина е много лесно да съдиш човека по това как е облечен и колко пари има. Ама някой ден детето ти като почне на 5 години да се напива ще те питам. Приятен ден и още по приятен живот.
цитирай
165. анонимен - .....
31.03.2010 16:49
поредното доказателство ....че чалгата /попфолка/ уврежда трайно и необратимо....
на печелившите ...ЧЕСТИТО!!!!!!!!
цитирай
166. анонимен - отново той...
31.03.2010 16:51
Sharon... ако обичаш ...посегни си ритуално
само тогава ще се избавим от овчите ти мисли...
предватително ти брагодарим :) ..
цитирай
167. анонимен - Шароне що не си пееш хава нагила
01.04.2010 01:05
Хехе ай сеа голем защитник на чалгиите се извъди кай ни сеа ко си и колко пара зе да ги защитаваш като опълченец ей така от добро сърце ай сектир бечи бечи бечи
цитирай
168. sharon - fukakai
03.04.2010 22:57
а хрумвало ли ти е някога, че попфолк може да се слуша и без да пиеш? ей така, само да й се наслаждаваш.
цитирай
169. sharon - 165. анонимен
03.04.2010 22:58
да ти е честито!
цитирай
170. sharon - 166. анонимен
03.04.2010 23:00
още ли си жив? а твърдиш, че овцете трябва да си посягат ритуално.
ти още на кое си посягаш?
цитирай
171. sharon - 167. анонимен -
03.04.2010 23:01
говориш на чужд език. научи се да уважавш българското!
цитирай
172. defender - 164. fukakai
04.04.2010 15:00
Давай, изкажи вещото си мнение в постинг! Нали искаш да поучаваш останалите!
цитирай
173. анонимен - va6ta mama
04.04.2010 15:38
CIGANSKA 4ALGARSKA SAMO PEALI I KURVI TVA E POLOJENIETO MRUSNI SVONE DEGENERATI
цитирай
174. fukakai - Defender
04.04.2010 15:47
слънчице, вече е готов поста..ако искаш заповядай и прочети..въпреки че се съмнявам главичката ти да го побере и разбере. Поздрави.
Sharon ти самата казваш,че животът ти е купон.За такива същества купон значи пиене.Ако ти не си такава извинявай,останала съм с грешно впечатление.Айде приятен ден и на теб.
цитирай
175. sharon - 173. анонимен
05.04.2010 09:28
казах ти да уважаваш българското, чуждоземец продажен!
цитирай
176. sharon - fukakai
05.04.2010 09:30
процентът на пиячите е еднакъв при всички стилове - няма нищо общо с музиката.
мислиш ли, че има разлика дали се наливаш с българска или шотландска ракия?
цитирай
177. defender - fukakai
05.04.2010 16:46
Луничке, много си мила. Пълниш ми душата.
цитирай
178. sherif - Много компетентни мнения чух. Но ...
06.04.2010 08:40
Много компетентни мнения чух. Но странно защо ли се отричат взаимно?
цитирай
179. анонимен - sherif
08.04.2010 04:46
Защото толкова са "интелигентни" коментиращите!
цитирай
180. demonwind - 176. sharon
19.04.2010 12:01
Не знам какъв е процентът на пиячите в зависимост от музиката, обаче знам само, че да се напиеш с Talisker, Lagavulin или Jura например е определено много по-различно от напиването с домашна шльокавица - и по време на самото напиване, и на сутринта. Обаче тези марки определено не се връзват (поне според мен) с мазна турбочалгица. Апропо, тези марки чувала ли си ги някога? (дали си ги пила е излишно да те питам, ама поне дали си ги чувала)
цитирай
181. lovemaster - sharon
05.05.2010 09:05
Признавам правото ти да слушаш каквото поискаш, но ти не забравяй, че можеш да се забавляваш и на други видове музика - струва ми се, че ти имаш да научиш нещо по въпроса.
цитирай
182. sharon - Много компетентни мнения чух. Но ...
04.06.2010 22:44
sherif написа:
Много компетентни мнения чух. Но странно защо ли се отричат взаимно?

кажи ми, де! само си чешкат езиците, а нищо смислено не казват. имам предвид противниците на попфолка.
цитирай
183. sharon - Защото толкова са "интели...
04.06.2010 22:45
анонимен написа:
Защото толкова са "интелигентни" коментиращите!

някои са интелигентни, ама други мани-мани!
цитирай
184. sharon - Не знам какъв е процентът на пиячите ...
04.06.2010 22:48
demonwind написа:
Не знам какъв е процентът на пиячите в зависимост от музиката, обаче знам само, че да се напиеш с Talisker, Lagavulin или Jura например е определено много по-различно от напиването с домашна шльокавица - и по време на самото напиване, и на сутринта. Обаче тези марки определено не се връзват (поне според мен) с мазна турбочалгица. Апропо, тези марки чувала ли си ги някога? (дали си ги пила е излишно да те питам, ама поне дали си ги чувала)

честно да ти кажа, предпочитам българските напитки. според мен са много по-добри. и други хора го казват. не робувам на марки.
цитирай
185. sharon - Признавам правото ти да слушаш к...
04.06.2010 22:49
lovemaster написа:
Признавам правото ти да слушаш каквото поискаш, но ти не забравяй, че можеш да се забавляваш и на други видове музика - струва ми се, че ти имаш да научиш нещо по въпроса.

човек се учи, докато е жив. нали не се опитваш да ме убедиш, че това важи само за мен?
цитирай
186. анонимен - sharon
01.07.2010 13:54
Нищо не разбираш от музика. По-добре не се изказвай.
цитирай
187. kakotako - 186
02.07.2010 13:45
Нещо си се объркал.
цитирай
188. анонимен - Браво, момиче! Крайно време е да ...
04.07.2010 08:44
Браво, момиче! Крайно време е да заговорим за мощта на поп фолка, защото той тепърва ще превзема върхове. Незибежно е. "Пайнер" стават все по-добри.
цитирай
189. demonwind - 184. sharon
05.07.2010 18:21
Българските напитки ли??? Ха-ха, че то има ли такова нещо??? Или на спирта с есенция на мускат му викат българска напитка? Обаче пък си върви с чалгата като свинче със звънче! Виж, не мога да си представя, че ще слушам чалга, пиейки Remy Martin, Hennesy или Talisker или пък съвсем "прост" Jack Daniel's... Но все пак, щом ти харесват повече българските напитки... дерзай, само знай, че един ден съдник ще ти бъде черния дроб ;)
цитирай
190. sharon - demonwind
09.07.2010 00:50
радвам се, че вече си говорим нормално. един човек от "неочаквана подкрепа за попфолка" твърди, че никой български рокер не предпочита чуждоземните напитки пред българската ракия. ако не те затруднява, можеш да му обясниш, че е сгрешил.
цитирай
191. amsterdamage - Абе, ти да не некоя роднина на три...
09.07.2010 15:45
Абе, ти да не некоя роднина на тризначките?
цитирай
192. анонимен - amsterdamage
31.07.2010 00:41
А ти си роднина на Митьо Пищова. Неее, сетих се, ти си самия Митьо! Не очакваше да те разпозная, нали? хахахахаха
цитирай
193. sharon - 191. amsterdamage
01.08.2010 00:56
"Умник"! Ти си брат им.
цитирай
194. sharon - 192. анонимен
01.08.2010 00:57
Много хубаво му го каза.
цитирай
195. анонимен - Каква класа само...
06.08.2010 19:01
Нима е класа да си показваш срамотиите, девойче? :)

Слушайте си музиката, но защо трябва да гърми по цялата улица, когато някой си отвори прозореца или минава с колата си? Няма ли слушалки за вас?

Нека си пеят без дрехи как някой им изневерява или как им харесва да им го набутват богати чичковци...

А как да не им текат лигите на мъжете, след като "певиците" имитират порно актриси и са разголени? Отделно, че щом някои от мъже имат пошъл вкус, нима означава, че мнението на тази група хора е вярно? Нима техния стереотип за красота трябва да е единствен? За "жалост" това общество го има само по селата... селяните трябва да спрат да се местят в градовете и да си натякват вкуса! :D

Много ти здраве и гледай да не ти окапе косата от перхидрол :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sharon
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 605126
Постинги: 19
Коментари: 1569
Гласове: 2573
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031